Cava af egne druer og solidt håndværk
I en tid hvor produktionen af Spaniens mousserende Cava i stigende grad fuldmekaniseres, og hvor vinmageren i kælderen sjældent har den ringeste anelse om, hvem der har dyrket druerne eller hvor de stammer fra, er det en lise for sjæl og gane at stifte bekendtskab med familien Sumarrocas vine. Familien fremstiller udelukkende vin af druer, de selv har dyrket, og deres prisvindende vine oser langt væk af solidt håndværk. Fra årgang 2018 er alle vinene 100% økologiske.
Champagne-tryk
Familien Sumarroca råder over 450 hektar vinstokke plantet i en kalkholdig jord, som giver druer med en bemærkelsesværdig intensitet og mineralitet. I kælderen stiler man kompromisløst efter topkvalitet, og blandt andet sørger man for at alle husets Cava-vine holder seks atmosfærers tryk og ikke kun de fire, som loven foreskriver. Druernes kvalitet og det høje tryk i flasken bevirker, at Sumarrocas Cava kan være særdeles svær at skelne fra "ægte" Champagne fra Champagne- distriktet.
Sumarrocca, Bujonis og Cielo d'Or
Vi fører 3 serier fra Sumarroca, der alle er af fantastisk kvalitet. Hovedserien bærer naturligvis vingårdens navn.
Ikke kun mousserende vine
Hos Sumarroca laves der ikke kun mousserende vine, der laves også stille vine af høj kvalitet. Ligesom resten af produktionen hos Sumarroca er det udelukkende med egne druer.
Cava Brut Rosé
Sumarrocas rosé Cava fremstilles af 100% Pinot Noir-druer fra marker med en kalkholdig jordbund, ligesom man kender det fra Champagne- distriktet. Vinen er flaskelagret i 18 måender inden frigivelse.Den flotte lyserødt farvede vin fremstår med en fin mousse og en elegant bouquet af bær og røde blomster. Smagen er fyldig og lækker cremet.